CİHAN OĞUZ HOCAMIZ İŞİNE GERİ DÖNSÜN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Cihan Oğuz hocamız siyasi görüşlerinden dolayı işten çıkarılmıştır. Cihan hocamızın üniversitemizde kalmasını istiyoruz. Kendisinden hem akademik anlamda hem de hayata dair çok şey öğrendik. Yeri geldi bizlere bir baba, bir ağabey, yeri geldi eğitimci bir anlayışla yaklaşan değerli Cihan hocamızı kaybetmek istemiyoruz. Her daim bizleri ileriye taşımak için  nedeni, niçini ?  sorgulamamızı ve hakkımızı aramamızı, iyi bir insan, iyi bir vatandaş ve ülkemize faydalı olmamızı öğütleyen Cihan hocamızı kaybetmek istemiyoruz. Cihan hocamız tanıdığımız günden bu güne kadar siyasi görüşlerini bizlere kesinlikle yansıtmamıştır. Bizler öğrencileri olarak bu durumu haksız buluyor ve Cihan hocamızın üniversitemizde kalması için desteklerinizi bekliyoruz. Cihan hocamız geri gelsin!

Bugün Nilüfer imzanı bekliyor!

Nilüfer Karal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «orhanozyurt@esenyurt.edu.tr: CİHAN OĞUZ HOCAMIZI GERİ İSTİYORUZ». Nilüfer ve imza atan diğer 464 kişiye katıl.