Petición cerrada

Podpis zakázať politikom vyhlásiť vojnu. Povinné referendum

Esta petición ha conseguido 2.138 firmas

Vojny nebránia všeobecnému záujmu ľudí ani životnému prostrediu, namiesto toho sú pre politikov a spoločnosti jednoduchou činnosťou. Tento obchod, ktorý zabíja mnoho ľudí a spôsobuje ďalšie vážne problémy miliónom ľudí, ako je migrácia, hlad a vrak po celé desaťročia. Jedným z najväčších nebezpečenstiev pre človeka je jadrová hrozba, ktorá nás vystavuje riziku, že zmizne ako druh.

Môžeme zastaviť vlády, ktoré majú právomoc napadnúť iné krajiny, zakazujúc ich dodržiavaním medzinárodných noriem a vnútroštátnych zákonov. Preto žiadame medzinárodné orgány a politikov v niekoľkých krajinách, aby urobili nutkanie na podanie referenda na vojenské zásahy mimo územia štátu.

Veríme, že niekoľko malých krajín bez vojnového záznamu bude prvým, kto podporí túto iniciatívu pri zmene svojich zákonov alebo že medzinárodné orgány podporujú tieto legislatívne zmeny na celosvetovej úrovni. V prvom prípade sa očakáva, že tieto krajiny prinútia medzinárodné orgány, aby podporili toto opatrenie; Okrem toho, svojím príkladom, ako aj s ľudovým a mediálnym tlakom, môžu urobiť, aby každá krajina zmenila svoje zákony a zastavila svoju súčasnú vládu, aby napadla inú krajinu.

Dali sme politikom príliš veľa síl a ich dôsledky sú veľmi vážne: znečistenie, nespravodlivosť, chudoba, vojny, korupcia, globálne otepľovanie, ničenie planét a ničenie ľudských druhov. Teraz musíme reagovať dvomi spôsobmi: odobrať od politikov rozhodovaciu právomoc o otázkach, ktoré poškodzujú globálne záujmy, ako je to v tejto petícii, a zaviazať ich, aby prijali rozhodnutia, ktoré sú prospešné pre nás všetkých.

To je to, čo budeme robiť z International Association to Change the World, prostredníctvom termínovej petície. Toto je prvý petícia a veríme, že veľká komunita, ktorá svojím podpisom podporuje desiatky tisíc víťazných petícií, verí, že naše nové petície sú užitočné a podpisujú ich.

Viac informácií o našom projekte nájdete na adrese www.iachangetheworld.org a môžeme vás informovať o našich štvrťročných žiadostiach, ak nás budete sledovať na našej Facebook stránke: https://www.facebook.com/International-Association-to-Change-the-World-slovensk%C3%BD-109988139715639/

Hoy: Francisco Javier cuenta con tu ayuda

Francisco Javier Marzal Mercader necesita tu ayuda con esta petición «Organizácia Spojených národov: Podpis zakázať politikom vyhlásiť vojnu. Povinné referendum». Únete a Francisco Javier y 2.137 personas que ya han firmado.