0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bizler Ordu İMKB Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri olarak okulumuzdan hiç memnun değiliz. Okul yönetimimiz her ne kadar güzel çalışmalar yapmak istesede yeterli olmuyor.

Bilindiği üzere zaten bir dönüştürülmüş bir okuluz ve eski Anadolu Öğretmen Lisesi binası Sosyal Bilimler Lisesi için pek verimli olamıyor. İlerde yeni arkadaşlarımızında okulumuza geleceğini göz ardı edemeyiz. Derslikler yetmediği için koridorları derslik olarak kullanıyor labaratuvlarlaeı derslik yapıyoruz. Müdür yardımcılarımızdan birinin odası dahi yok koridoru bölmüş durumda.

Şuan da belediyeler daha güzel okul binaları yaparak birbiriyle yarışırken Ordu Büyükşehir Belediye'mizinde bu yarışta yer almasının vakti geldi bizlere göre.

Okulumuzun çok fazla eksiği var. Öğrenci arkadaşlarımız pansiyonlara sığamıyor. Pansiyona kayıt yaptırmayı başarabilenderde küçücük etüt odalarında verimli ders çalışamıyor.

Okulumuzun bir reviri yada ecza dolabı bile yok. Binası çok eski. Şehire çok uzak olduğu için ulaşım sıkıntısı büyük.

Okulumuz Ordu'da ki ilk Sosyal Bilimler lisesiydi. Şimdi bizler bize sunulacak imkanların Ünye ve Altınordu'daki İmamhatip Proje Liseleri'ne kaymasını istemiyoruz.

Ayrıca okulumuzda yüzme sporuyla ilgilenen bir çok arkadaşımız var. Bu arkadaşlarımızında göz önünde bulundurulmasını istiyoruz.

Şuanki kampüsümüzün modernize edilmiş bir versiyonu bizleri çok mutlu eder. Yurt binaları yada spor salonu eksik bir kampüs bizim okulumuz için yeterli olmaya bilir. Yüzme sporu gibi diğer sporlarla da ilgilenen bir çok arkadaşımız olduğu gibi il dışından gelen arkadaşlarımızda çok fazla. Spor salonu yada yurtları kaybetmemiz o açıdan bizler için kötü olur.

Yaptığı çalışmalarla örnek olan güzel Ordu Büyükşehir Belediyemizin bizler için yeni bir Sosyal Bilimler lisesi binası yaparak eğitimdede örnek il olmasını istiyoruz.

Halihazırda Migros arsası ihaleye çıkacakken o alanın değerlendirilebileceği gibi Belediyemizin öngördüğü farklı bir bölgede okulumuz için uygundur.

1. İstanbul Başakşehir M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi
  2. İstanbul Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  3. Rize Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi
  4. Ordu Büyükşehir Anadolu İmamhatip Lisesi

gibi okullara bizler Ordu İMKB Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri olarak imrenerek bakıyoruz.

Her seferinde başarısıyla Ordu'yu temsil eden okulum öğrencileri olarak konuda yapılması gerekeni sizlerden rica ediyoruz.

Bugün Ordu İMKB Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri imzanı bekliyor!

Ordu İMKB Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ordu Büyükşehir Belediyesi : Ordu İMKB Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri olarak yeni okul yerleşkesine ihtiyacımız var». Ordu İMKB Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri ve imza atan diğer 44 kişiye katıl.