ORDU EMİNE BULUT İÇİN BAĞIR !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Evet, bugün de bırakın bir kadının bir insanın en doğal hakkı olan yaşama hakkına en vahşi bir şekilde son verildi.Daha biz o 15 saniyelik video mu desem vahşetin sadece kısa bir fragmanı mı her neyse izlerken içimiz cız etti. Maalesef ülkemiz böyle taciz veya tecavüz olaylarını çok doğal karşılıyor.Hani sizin övüp övüp bitiremediğiniz Avrupa ülkelerin de bırakın bir insanı taciz etmeyi her hangi bir insanoğluna yapılan bir cinsel istismar olayın da milyonlarca insan imza kampanyalarından tutun yürüyüşlere kadar susmuyor.

Yine üzülerek bahsediyorum ki şehit edilen Aybüke Öğretmenimizi, Özgecanları, daha hayata gelen canlarımıza yapılanları Kartal' da 13 yaşında yüzde 93 engelli bir çocuğa otoparkta yapılan tacizleri her ay yüzlerce ölen şehitlerimizi ne çabuk unutuyoruz ?

Biz de ülkemizin, Ordu' muzun gençleri olarak önce imza kampanyası yapıp, sonrasın da büyük ses getiren bir yürüyüş yapmak istiyoruz.Çünkü "ölmek istemiyorum" diyen bizim annemiz, "anne ölme lütfen" diyen sizin yavrunuz olsa ne yapabilirsiniz?

Sizden tek istediğimiz bu kampanyamızda sadece manevi bir destek. Sayın başkanım lütfen susmayın, hep beraber bağıralım.

-Arda YİĞİT