Kampanya Kapatıldı

Op. Dr. Mustafa EROL'un tayininin iptalini istiyoruz!

Bu kampanya 346 destekçiye ulaştı

BALIKESİR ATATÜRK DEVLET HASTANESİNDE  AMELİYAT OLAN BİR KİŞİ OLARAKOLARAK OP. DR. MUSTAFA EROL HOCANIN BAŞKA BİR HASTANEYE TAYİN EDİLMESİNİ ÇOK YANLIŞ BULUYORUZ VE KINIYORUZ. ÇÜNKÜ BİRÇOK İNSAN AMELİYAT SIRASI BEKLİYOR. AMELİYAT OLANLARIN, OPERASYON SONRASI KOMPLİKASYONLARINI TAKİP EDEN BİR TEK MUSTAFA HOCA VAR! SİZ HİÇ SABAH 5,5-6 AKŞAM 5,5-6  HASTALARİNİ HEM YOĞUN BAKIM HEM ODADA KONTROL EDEN BİR DOKTOR TANİDİNİZ Mİ? BİZ TANİDİK! SAYESİNDE HAYAT BULDUK. HASTALİKLARIMIZ İYİLEŞTİ. YAPİLAN BU HAKSIZLIĞIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPARIZ.BİZ AZ KİŞİ DEĞİLİZ UNUTMAYIN. YÜZLERCE İNSAN MUSTAFA HOCA'YA UMUT BAĞLAMIŞ DURUMDA GÜN SAYARKEN GERÇEKTEN HERKES ÜZGÜN VE KIZGIN. ONUN İÇİN BU YANLIŞ TAYİNİN EN KISA SÜREDE DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUZ.

Bugün EDA imzanı bekliyor!

EDA HAKALMAZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Op. Dr. Mustafa EROL'un tayininin iptalini istiyoruz!». EDA ve imza atan diğer 345 kişiye katıl.