0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Öncelikle herkese merhaba ben Onur, 18 yaşındayım. Bir kaç dakikanızı ayırarak bu yazıyı okursanız hepinizin adına sesimi duyurmaya çalıştığımı anlayacaksınız. Bu kampanyayı bu ülkenin, bu vatanın, ASKERİ, ŞEHİDİ, EVLADI, EMEKLİSİ, ÇİFTÇİSİ, MEMURU olarak herkesin sesini duyurmak amacı ile başlatıyorum. Biz gençlerin, çocukların bu vatanın bölünmesine sebep olması değil bu ve buna benzer sebep olacak şeyleri engellememiz gerektiğine sonuna kadar inanıyorum. Etrafıma baktığımda insanların öğrenmek yerine öğrenmemeye çalışması, ailesinden, çevresinden aklına yatan kafasına yatan şeyleri duyması hakikatin gerçeğini değiştiremez. Evet sizler gibi bu sene bende oyumu kullanacağım. İlk önce araştırın, cahil kalmayın tarihinizi bilin. Gerçek kime göre gerçek doğru kime göre doğru? Siz elinizde telefon ile oyun oynarken ya da başka bir şey ile uğraşırken ben içimden gelerek vatanın bu hale gelmesine üzülerek bu yazıyı yazıyorum. Peki siz ne yapıyorsunuz? İnsanların düşüncelerine üzülüyorum. Bu ülke bir kişiyle oluşturulmadı bir kişiye de kalmadı ve bizler oldukça da kalmayacak.. Hastane diyorsunuz, yol diyorsunuz. Bu verginin, mazotun, benzinin, ya da sigara fiyatlarının nereye kadar artmasını bekleyeceksiniz. İşçinin hali işsiz insanların hali ne olacak? Eğer biz bir bütünsek bir devletsek ''DEVLET''bunları zaten yapmak zorunda. Kaç ülke gezdiniz ya da kaç ülkeyi araştırdınız? Ülkemizde üniversite mezunu olup iş bulamayan ya da hak ettiği halde hak etmeyen insanlar kadar huzurlu bir hayat yaşayamayan insanların sorumlusu kimler? İğneleyici konuşuyorsun diyecek ve tepki alacağım çok insan olacak belki de fakat ben bunları göze alarak bu yazıyı yazıyorum. Ahmet yapamazsa Mehmet yapamazsa sen neden yapamayacaksın? Kocaman ülkede bir tane mi akıllı var? Ne okumuş ne yazmış her şeyi o yapmış gibi konuşan anasını babasını hiçe sayan o kişiyi Başkomutanı olarak gören herkese sesleniyorum. Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Allahü teâlâ kimseyi kimseden üstün ya da alçak görmek için yaratmadı. Din ile devlet asla karıştırılmamalı. Din üzerinden kimse prim yapmamalı bunu anlamalısınız. Bütün sene alkol içip, kavga çıkarıp, magandalık yapan, evinde çoluğu çocuğu halde başkalarına göz kestiren kendilerine sorduklarında müslümanım diyen insanlara sesleniyorum. Bunun için önce insan olmak gerekiyor.  Rabbimiz'in verdiğini nimetlerden faydalanırken her şeyi araştırmak, öğrenmek gerekiyor. Yenilikçi olmak herkesi anlamak, anlamaya çalışmak lazım. Ülkeyi soyup soğana çevirmek değil. Bu ülke bu meclisle bu iktidar ile kurulmadı ve böylede kalmayacak. Düşünün şehit oluyorsunuz 3 saniye televizyona çıkıyorsunuz 3 saniye. Peki o başkomutanınız at'dan düştü diye bütün haberlere çıkıyor. Affedersiniz ama bu ilginç şekilde gülünecek ve üzücü olan bir konu. Oyunuzu gidip bu ülkeyi bölmeye vatanı satmaya, soymaya çalışanlara değil bu ülke için gerçekten bir şey yapmaya çalışan fakat sesini çıkaramayan insanlara verin. Herkesin karnı doyuyor sanmayın. Sizinki doyuyorsa başkasından size ne dimi!  Bu ülkeyi başkası yönetemeyecek gibi konuşanlar siz cahil insanlarsınız evet alının! Televizyon karşısında küfür edip ya da işinizi gördüğünden desteklediğiniz o partilere desteklerseniz ne bu vatan kalır ne de bu millet! Uyanın sağlam sistemli bir devlet için denemekten kaçınmayın deneyin hiç bir şey kaybetmezsiniz sizi evsiz barksız bırakacak kimse yok birlik olun ve gözünüzü açarak dini kullanarak ülkeyi yönetmeye çalışan bu sisteme son verin. Lütfen dökülen onca kanı sahipsiz bırakmayalım. Bu vatan sahipsiz değil!

Güçlü bir ülke için elinizi vicdanınıza koyun ve bazı şeyleri değiştirin, değişin!

Bugün Onur imzanı bekliyor!

Onur Kılınç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «onur.kilinc2000@icloud.com: ALLAH'IN VERDİĞİ AKLA, VİCDANA DAYANARAK BİR DAKİKA TARAFSIZ OL ÖĞRENMEYE ÇALIŞ, ÇALIŞTIR!». Onur ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.