Onlarca canlının canını yakan veteriner kliniğine dur de!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Konya’da iki şubesi bulunan Umut Veteriner Kliniği, birçok canlıyı yanlış tedavi, anestezi, kısırlaştırma,tıraş yüzünden ölüme terk etmiş, onlarca canlının ölümüne,hastalığına ve dönüşü olmayan sağlık sorunlarına yol açmıştır. Tüm duyarsızlığıyla her birimize başıma ilk kez geldi dediği ölüm ve hastalık sebepleri için ne öncesi tarafımızdan yapılacak uygulama için imza, ne tedavi için kan tahlili ne de gerekli belge ve ispat sunmuştur.

Kliniğin bu durumundan haberdar olmayan bir çok insan hala kliniğe gitmekte canlarını emanet etmektedir.

Bu imza kampanyasındaki amaç klinik sahibinin, veterinerin ve çalışanlarının gerekli cezayı alması,başka canlara zarar vermemesi için insanların bilinçlendirilmesidir.

Klinik tarafından canı yanmış kişiler olarak elimizdeki belgeler ve bilgiler amacımız doğrultusunda kullanılacaktır

Lütfen sizde daha fazla canlının zarar görmemesi için imzalayın.

Bugün Ecem imzanı bekliyor!

Ecem Yıldırım bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Onlarca canlının canını yakan veteriner kliniğine dur de!». Ecem ve imza atan diğer 1.731 kişiye katıl.