KILIÇDAROĞLU DERHAL iSTiFA ET! BU HALK SENİ İSTEMİYOR!! [2014]

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.000.

Cumhurbaşkanlığı seçimi net biçimde göstermiştir ki, CHP’ye gönül veren kitlelerde “hayal kırıklığı”, “umutsuzluk” yaygınlaşmıştır; milyonlarca CHP seçmeni sandığa gitmemiştir, milyonlarca CHP seçmeni kerhen, gönülsüz olarak sandığa gitmiştir;

KABULLENİLEMEZ TESPİT: Araştırma şirketleri ve halk yorumları Kılıçdaroğlu'lu bir CHP istenmediğini ve bir daha da CHP'ye oy vermem diyenlerin de azımsanamayacak çoklukta olduğunu gösteriyor. Buna aleviler de dahil! Şu an da ise %20 oranlarına düştüğü düşünülen CHP'nin bu gidişatla 2015'te iktidar olması mümkün görülememektedir.!  Bu açık bir intihar girişimidir.!!!  Kabul Edilemez..

Türkiye rahat nefes almalı AKP ve hükümetinden kurtulmanın tek yolu CHP' dir. CHP'nin başa geçmesinin tek yolu da Kılıçdaroğlu'nun parti başkanlığından derhal çekilmesidir! Atatürk'ün yerinde layık olmayan birisi oturuyor. KILIÇDAROĞLU DERHAL İSTİFA'YA ÇAĞIRILMALI. Yalaka oyları, parti içi hesaplar ve Halk yoksayılarak verilmiş bir seçim ve sonuç: DEMOKRASİ zedelenmiştir.!!

Verebilen herkes profilinden bu kampanyayı duyursun. Sayfa ve grup yöneticilerine de sesleniyorum, kurtuluş için bu mücadeleye kulak verin.

BİR BAŞBAKAN ADAYI Kemal KILIÇDAROĞLU! AŞAĞIDA Kİ VİDEOLARI İZLEYİN. İŞTE CHP BÖYLE BİR GENEL BAŞKANA MAHKUM...

Kılıçdaroğlu ve ekibinin %40 tahminleri ve yenilgiye rağmen ders çıkaramaması,

3 Milyon yeni yandaş kazandık diyen bir Genel Başkanın 8 milyon yeni seçmenin eklendiğini akıl edememesi!..: >> İZLE<<

İNCE ZEKALI OLMASI GEREKEN BİR BAŞKANIN MATEMETİK BİLGİSİ >> İZLE <<

Tek Başına Kararlar Veren ve Verdiği Her Kararın En Doğru Olduğunu Düşünen Bir Genel Başkan!
KILIÇDAROĞLU: TIPIŞ TIPIŞ SANDIĞA GİDECEKSİNİZ: >> İZLE <<

Kılıçdaroğlu'nun tutarsız açıklamaları !  >

Akp'ye özenip Dini Kulanmaya Çalışan ama Hata üstüne Hatalar yapan bir Genel Başkan...
Ezan'la Sela'yı ayırt edemeyen Sahte Müslüman: >
EZAN Okunmadan Oruçunu Açan bir Şaşkın: >
(Diğer hataları; • "Kur'an ayetlerini yorumlamaya kimsenin yetkisi yoktur". • Kunut Duaları'nın birer ayet olduğunu zannetmesi.)

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE REZİL OLDUĞU SORULAR: >> İZLE <<

Ve Kılıçdaroğlu'nun geçmişi; SSK Müdürü Kılıçdaroğu Dönemi: >> İZLE <<

Bugün Halk Dayanışması imzanı bekliyor!

Halk Dayanışması bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Olgunluk gösterek CHP'den çekil..». Halk Dayanışması ve imza atan diğer 105 kişiye katıl.