ECA Elginkan Anadolu Lisesi, düz lise olmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına;
Milli Eğitim Bakanlıklarına;

2017-2018 Eğitim öğretim yılının başında değiştirilen, liseye geçiş sisteminin olumsuz bir sonucu olarak yetkili mercilerin de açıklamalarına göre;
Maltepe E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi'nin 2018-2019 eğitim öğretim yılına, yeni gelen sınıflar aracılığı ile düz liseye geçişinin başlatılacağı haberlerini öğrenmiş durumdayız.

Bu durumda;

Mevcut 9-10-11. sınıfların mağduriyet yaşayacağı kesin olacağından,

Kendi okulumuzun da içinde bulunduğu sadeleşme rüzgarını kınadığımızı belirtir. Bu kararın karşısında durmak için tüm yasal yollarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımızla..
Elginkan Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi

Desteklemek için Twitter'da #ecaelginkanniteliklidir etiketi ile Tweetleyebilirsiniz.

Bugün Barış imzanı bekliyor!

Barış Bayraktar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Okulumuzun vakıf doğrultusunda çoğu özel okuldan daha "nitelikli" bir şekilde inşa edilmiş olmasından, Mevcut 9-10-11. sınıfların mağduriyet yaşayacağı kesin olacağından, Kendi okulumuzun da içinde bulunduğu sadeleşme rüzgarını kınadığımızı belirtir. Bu». Barış ve imza atan diğer 926 kişiye katıl.