OKULUMUZUN AYNI SİSTEMLE DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Otakçılar Fatma Mehbare Buluğ ilköğretim okulu velileri olarak öğrendiğimize göre 2018-2019 eğitim öğretim yılı için Tam gün eğitime geçmek için çalışmalar başlamış. Ancak okulumuzda sabah Grubu olarak ortaokul öğrencileri eğitim görmektedir. Tam gün eğitime geçebilmesi için İlkokul ve ortaokul aynı saatler ortak kantin,koridor ve tuvaletleri kullanmak zorunda kalacak.

Takdir edersiniz ki, bu durum çocukların hem fiziksel ,sosyal ve piskolojik gelişimleri açısından uygun değildir.Gelişim dönemleri düşünüldüğünde, öğrenciler arası çatışma yaşanabilir. Bizler ayrı  binaları ve kapıları olmayan bir binada çoğu ergenliğe girmiş olan ortaöğretim öğrencileriyle,ilk okul öğrencilerinin eş zamanlı aynı okulu paylaşmasını istemiyoruz. Tam gün eğitime geçilecekse  ortaokul ve ilk öğretim binalarının ayrılması gerektiğini düşünüyoruz. Konunun tarafınızdan incelenip en doğru şekilde değerlendirilmesi için gereğini arz ederiz.

İLKOKUL VELİLERİ

Bugün Rabia imzanı bekliyor!

Rabia Aydınoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «OKULUMUZUN AYNI SİSTEMLE DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ». Rabia ve imza atan diğer 35 kişiye katıl.