Okuluma eğitim malzemesi için yardıma ne dersin?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

Öncelikli olarak ismim Ahmet, sorunum ise,

Mersin’e bağlı Anamur ilçesindeki Anamur Anadolu Lisesi’nde okuyorum. Okulum bu yıl yeni bir binaya taşındı. Buna bağlı olarak her şeyimiz eski okulumuzda kaldı. Benim biyoloji, kimya gibi araştırma ve inceleme derslerine merakım çok fazladır.

Bu merakımı bastıramıyorum çünkü okulumda hiç bir laboratuvar malzemesi bulunmamakta. Laboratuvarımız boş. Hiçbir malzememiz yok. Deney araç ve gereçlerimiz yok. Ben de bu yüzden laboratuvarımızı güzelleştirmek ve yapılandırmak için böyle bir kampanya başlatıyorum.

Mersin ilinde ulaşıp adını bulabildiğim tüm laboratuvarları ekledim kampanyaya. Belki tek bir firma gönüllü olarak bize laboratuvarımızı hediye eder.  Belki de her biri birkaç malzeme gönderse, herkes bir ucundan tutsa haftaya dopdolu bir laboratuvarımız olabilir. Bunları düşünmek bana umut veriyor.

Bu sayede okulumda bu imkanları yeni gelen nesil, benim ve benim gibi çocuklar kullanabilecekler. Bizi dizginleyen imkanların onların elinin altında olmasını istiyorum.

Sizden her türlü yardımı bekliyoruz. Umarım yakında güzel haberleri paylaşabilirim sizinle.

Şimdiden çok teşekkür ederim...

En küçük bir yardımı bile bekliyoruz.

Muhteşem bir seyler bir yerlerde keşfedilmeyi bekliyor...

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Sarı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Okuluma eğitim malzemesi için yardıma ne dersin?». Ahmet ve imza atan diğer 24.252 kişiye katıl.