Okullarda disleksi sınıfları istiyoruz. Kaynaştırma öğrencisi olmasınlar

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Çocuklarımıza verilen eğitim yeterli değil. 3 yıldır bunu çok iyi anladım. Bu çocukların ayrı bir sınıfa ayrı bir eğitime ihtiyaçları var. Birebir eğitim öğretmenlerin isteğine bırakılmasın. Bizim çocuklarımızı daha iyi tanıyan ve anlayan,  disleksi hakkında yeterince ve gerekli bilgi donanımına sahip öğretmenler istiyoruz. Bir çok öğretmen disleksiyi tanımıyor bilgi sahibi değil. Bu da bizim çocuklarımız açısından çok üzücü ve faydasız bir durum. Bu çocukların bir çoğunda farklı ve üstün yetenek var. Maalesef ki bu yetenekler normal bir eğitim yoluyla gidilince köreltilip yok oluyorlar. Belki de bu çocuklar yetenekleri sayesinde ülkemizde bir çok başarıya imza atabilirler. Lütfen bu çocukları görmezden gelmeyin. Onlar çok zeki çocuklar. Sadece öğrenmekte ve anlamakta zorlanan zeki ve yetenekli çocuklar.Özel sektörün eline bırakmayın. Biz anne ve babalara yol gösterici olun. Çocuklarımızı bu kaynaştırma öğrencisi durumundan kurtarın. Onların dünyasına girin veee bir çok yeteneği keşfedin. Çocuğumun , çocuklarımın, çocuklarımızın  geleceği ile oynamayın .

Bugün Fundagül imzanı bekliyor!

Fundagül Demirkazan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Okullarda disleksi sınıfları istiyoruz. Kaynaştırma öğrencisi olmasınlar». Fundagül ve imza atan diğer 292 kişiye katıl.