Okul zamlarına haklı bir itiraz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Son bir yıldır yaşanan ekonomik kriz ve daralan ticaret hacmi karşısında biz sizlerden anlayış ve daha ulaşılabilir zamlar beklerken tam tersi İstanbul'daki muadil birçok öğretim kurumunda yapılmamış büyük bir zam görünce büyük bir hayal kırıklığına uğradık. Şuan ülkemiz şartlarında hepimizin yaşadığı dar boğaz ve önümüzü görememek bizi zaten yoğun strese sokuyor. Okulumuza yaptığınız fiyat artışı sizin açınızdan haklı sebeplerle yapılmıştır buna inanıyoruz. Ancak bizlerin gelirlerinin %24 artmadığı, hatta bir kısmımızın azaldığı da acı bir gerçektir. Bizler okulumuzdan memnun olduğumuz için ve önümüzde uzun sürecek bir eğitim süreci olduğu için daha da üzüldük ve strese girdik. Üstelik bu eğitim ücretinin üzerine yemek, kıyafet, kitap ve kırtasiye masrafları da eklendiğinde rakam bir hayli fazla olmaktadır. Gelecekte de her yıl artışlar olacağını düşünürsek rakamlar ulaşılamaz ve ödenemez noktalara gelecektir. Ve bu artışlar bir çoğumuzu mecburen okul değişikliğine itecektir. Sizlerin de bizleri kaybetmek istemeyeceğinizi umuyor ve enflasyonun üzerinde gerçekleşen bu fiyat artışını tekrar gözden geçirmenizi rica ediyoruz.