0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Çankaya Okçuluk Kulübü kapanmasın!

Uzun yıllardır Ankara Çankaya Lozan Parkı içinde faaliyet gösteren ve onlarca milli sporcu yetişmesini sağlayan Çankaya Okçuluk Kulübü, Ankara Çankaya Belediyesi tarafından zorla tahliye edilmektedir.

Uyguladığı metodun ülkemizde tek öğreticisi olan Macide Erdener Hoca'nın büyük gayretleri ile bugüne gelen ve onlarca sporcusu olan Çankaya Okçuluk Kulübü, Her fırsatta spora destek olduğunu belirten Ankara Çankaya Belediyesi tarafından verilen tüm sözlere rağmen kapı dışarı edilmekte ve kulübün kapanması amaçlanmaktadır.

Son dönemde Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz gibi Avrupa şampiyonlarını seyreden ve onlar gibi şampiyonluk hayalleri kurarak, ülkemize farklı gururlar yaşatmayı amaçlayan çoçuklarımızn, gözyaşları ile okçuluğa veda etmelerini izlemekteyiz.

Bu mağduriyetimizde bize destek olmanız dileğiyle...

Bugün Ufuk imzanı bekliyor!

Ufuk Guntan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Okçuluk sporuna gönül vermiş antreman sahaları ellerinden alınmış çocuklarımıza destek». Ufuk ve imza atan diğer 305 kişiye katıl.