Kampanya Kapatıldı

Auzef tarafından vize final soruları yayınlasın

Bu kampanya 16 destekçiye ulaştı

İstanbul üniversitesinin açık ve uzaktan eğitim fakültesi olan Auzef'in çıkmış vize ve final sorularini yayinlamasini istiyoruz. Anadolu Üniversitesine oranla oldukça tecrübesiz bir sistemleri olduğu herkes tarafından biliniyor. Öğrencilere çalışmak için sadece interaktif pdf dosyasi sunan auzef bunun yanında başka hiçbir çalışma sistemi vermemektir. Interaktif testler yada çıkmış sorular bulunmamaktadır. Bizler sınavlar sonrası çeşitli sosyal medyalar araciliği ile birbirimizle haberleşip  aklımızda kalan sorulari birbirimizle paylaşiyoruz fakat bu yeterli olmamaktadır. Sınav sorularına itiraz hakkımız bile yok çünkü sınav stresi ile çıktığımızda soruyu tam olarak hatırlayıp gerekli araştırmayı yapamiyoruz. Sizde kampanyayı imzalayarak , soruların sonuçlar ile birlikte yayınlanmasına destek olun.

Bugün Seda imzanı bekliyor!

Seda Demir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «oidb@istanbul.edu.tr: Auzef tarafından vize final soruları yayınlasın». Seda ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.