ODTÜ Rektörü Makam Aracı Olarak Bisiklet Kullansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Üniversitemizin mevcut teknik-idari olanaklarının yetersizliği ve devlet büyükleri karşısında iliklenmekte zorlanan düğmeler nedenleri ile, ODTÜ Öğrencileri olarak mevcut makam aracının elden çıkarılarak, ulaşımın bisiklet ile sağlanması gereği sayın rektörümüze tavsiye edilmektedir.

Bisiklet ile ulaşım bel bölgesinde artan yağlaşmayı azaltacağı gibi, huysuzluk, stres ve aşırı özgüven gibi psikolojik problemlerin de azalmasına ve ODTÜ'nün doğayla bütünleşen kampüs ekosisteminin yakından tanınmasına sebep olacaktır. Kapalı siyah camlar ardında işe gidip gelmekten ve ofisten çıkmamaktan, kampüste ne olup bittiğinden haberdar olamayan ve birlikte yaşam konusunda uyum problemleri yaşayan rektörümüz, şüphesiz ki gösterdiği bu örnek davranışı ile gelecek nesillere de örnek olacaktır.

Üniversite öğrencilerine "çağdaş ve ilerici rektörümüz, işte bizim Verşan Kök'ümüz" dedirtecek bu yenilikçi yaklaşım, kendisinin bir taşla iki kuş vurmasını ve Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat" programına da destek vererek, iktidar yanlısı gözükmesini sağlayacaktır.

Rektörlerini çok sevdiklerini belirten öğrenciler, kendisinin iyiliği için gece gündüz bu konuya kafa yorduklarını, düğme ilikleyememe sorununa en iyi çözümün bu olduğunu, ağır kış şartları nedeniyle sporuna ara vermek zorunda kalırsa yoga yaparak, eğilme ve bel egzersizleri de çalışabileceğini belirttiler.