MUSTAFA VERŞAN KÖK, REKTÖRLÜĞÜ BIRAKIP, AKP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLSUN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sevgili ODTÜ Rektörü Mustafa Verşan Kök, bilindiği üzere, rektörlük seçimlerinde kaybetmesine rağmen  o koltuğa atanmış, daha önce tersini ifade etmesine rağmen, koltuğu, yüzde 25'leri değil, sadece ve sadece ODTÜ'lüleri düşündüğünden, bu onursuzluğu kabul etmiştir.  Bazı kötü niyetli ODTÜ'lülerin abartarak sundukları ODTÜ ormanından sadece bin civarı ağacı kesip yol yapılmasına müsade etmiş ve bu sayede Sayın Kemal Kurdaş Bey'in zamanında işgüzarlığından ya da dilim varmıyor ama o zamanki teröristlerle işbirliği sonucu yapmadığı, yerine saçma bir şekilde ağaç diktiği bu yolu, bu önemli hizmeti tüm ODTÜ'lülere sunmuştur. Dört bir tarafı hain, terörist ve sapık dolu bu okulda günde 3 saat uykuyla canla başla çalışmış, ve diğer hiçbir rektörün cesaret edemediği bir şekilde ( dünyadaki tüm özgürce bilim, sanat üreten saygın üniversitelerde olduğu üzere) okula polisleri sokarak güvenliği tahsis etmiştir. Velhasıl kelam bu kısa metine sığdıramayacağımız bir çok güzel hizmet yapmış sevgili rektörümüzü neden çoğunluğu hain olan bu okulda harcayalim ki, kendisinden ricamız, istifa edip zaten aynı kafada olduğu REİS'imizle, tüm Türkiye'ye hizmet etmesidir. 80 milyonu sizin gibi bir hizmet aşığından mahrum etme sayın rektörüm. Sadece öğrencileri için, tabii ki bir de Reis'imizin talimatıyla haysiyet ve karakterini beş paralık etmeyi göze almış, tükürdüğünü hiç gocunmadan yalamış, bu değeri anlaşılamamış ulu hizmet insanını, şu geçtiğimiz zor günlerde tüm Türkiye'ye hizmet etmeye canı gönülden davet etmekteyiz, saygılar.

Bugün Ferdi imzanı bekliyor!

Ferdi Haykır bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ODTÜ ÖĞRENCİLERİ: MUSTAFA VERŞAN KÖK, REKTÖRLÜĞÜ BIRAKIP, AKP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLSUN.». Ferdi ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.