Türkiye, yerli otomobil üretecek ise, ''Elektrikli veya Hibrid'' araba üretsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Günümüzdeki teknoloji, ısınma, üreticilik, nakliyecilik vb.gibi tüm ihtiyaçlara yeryüzü katmanları altındaki yakıtlara büyük oranda bağımlıdır.Yeryüzü katmanları altındaki yakıtların kullanımı, sınırlı rezervleri dolayısıyla, artan maliyetlerinin yanında havaya verdiği zararlı gazlar yüzünden, insanoğlu için ciddi tehditler oluşturmaktadır.Bu Nedenle Elektrik ile çalışan makina ve bataryalar Artık Tüm Dünya için Kurtarıcı konumuna gelmiştir.
İşte hal Böyle iken, güncel teknolojiye en çok ihtiyaç duyan Otomotiv sanayi sektörü, Elektirikli araç üretimini görmezden gelemez.

Madem Türkiye, devlet destekli yerli otomobil üretmek için yeni ve ciddi bir girişime başladı, öyle ise yeni üretilecek otomobiller ''Elektrikli veya Hibrid'' olsun.

Bugün OĞUZ imzanı bekliyor!

OĞUZ UĞUR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Oğuz Uğur: Türkiye, yerli otomobil üretecek ise, ''Elektrikli veya Hibrid'' araba üretsin.». OĞUZ ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.