OĞLUMUZ ATEŞ KAYIP !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

BULAN KİŞİ ÖDÜLLENDİRİLECEKTİR!!

EĞER ONU BULDUYSANIZ LÜTFEN BİZE,AİLESİNE VERİN.PARA DA SORUN DEĞİL.YETER Kİ SAĞ SALİM ÇOCUĞUMUZA KAVUŞALIM.

OĞLUMUZ ATEŞ 28.11.2017 TARİHİNDE SAAT 22.30 SULARINDA BURSA/FSM DE KAYIP OLMUŞTUR.KOCA BİR ÇOCUK OLMASINA RAĞMEN SAHIPLENDIGIMIZDEN BERI EVIN ICINDE YASAYAN,SOKAK NEDİR BİLMEYEN BİR ÇOCUK.NE YER NE YAPAR SOKAKLARDA.PERİŞAN HALDEYİZ.ONSUZ BİR HAYAT DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUZ.TÜM HAYVAN SEVERLER EL BİRLİĞİ İLE OĞLUMUZU BULALIM.İNANCIMIZI KAYBETMEK ONU BİLİNMEZE GÖNDERMEK İSTEMİYORUZ.

GÖRENLER RESMINI CEKSIN LUTFEN

-Ateş /Erkek (adını biliyor)
-Nisan 2015 dogumlu
-Bursa Akademi veteriner kliniginde daha onceden kaydi var.ilk asilarini orda oldu.

Yürürken kacak elektrik akimina kapilmasi sonucu ağzindan kan gelen ve şoka giren,daha sonrasinda şoktan kurtulan kopegimiz ateş korku ve olayın acısı ile koşarak kacmaya baslamistir.Olay Bursa/Fsm Kupa kizi civarinda olmasina ragmen,suan kendisi heryerde olabilir.Arabalarin onune atliyor.Sag kulaginda hafif dusukluk var.Ismini biliyor ama kolay kolay cagirinca gelmez.Sizden ricam bir alman coban kopegi gorurseniz bursada sahipsiz,lutfen bu numaraları arayin.

7/24 arayabilirsiniz

0537 425 15 07
0553 645 78 48

NOT: BİZİMLE OGLUMUZU ARAMAYA ÇIKMAK İSTERSENİZ LUTFEN İLETİŞİM NUMARALARINDAN BİZE ULASIN...

Bugün Gizem imzanı bekliyor!

Gizem Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «OĞLUMUZ ATEŞ 28.11.2017 TARİHİNDE SAAT 22:30 SULARINDA BURSA/FSM DE KAYIP OLMUŞTUR.PERİŞAN HALDEYİZ.ONSUZ BİR HAYAT DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUZ.TÜM HAYVAN SEVERLER EL BİRLİĞİ İLE OĞLUMUZU BULALIM.İNANCIMIZI KAYBETMEK ONU BİLİNMEZE GÖNDERMEK İSTEMİYORUZ.». Gizem ve imza atan diğer 240 kişiye katıl.