Oğlum Mehmet Asil için adalet istiyorum. #mehmetasilicinadalet

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Aort damarına kanül yerleştirirken biranda damar parçalandı yok oldu her yer kan gölü oldu üstümüz başımız etraf  her yer kan. hemen vücut ısısını 18 dereceye kadar indirdik müdahale ettik. Önce parçalanan aort damarını değiştirdik sonra gleen ameliyatını yaptık. Böyle olsun istemezdim çok üzgünüm hayatım boyunca omuzumda yük olacak diyen doktor için İHMAL YOK DEDİLER.

OĞLUM Mehmet Asil 3 saat aç bırakılıp bize ameliyat saati belirtilmeyerek  doktor tarafından hiç bir bilgi verilmeden içeri alındı. (gleen ameliyatı için girmişti) Ve aort değişim ameliyatı olacak Muhammed Asaf bebeği benim oğlumla aynı saatte aynı anda ameliyata alan  oğlumun hayati damarını parçalayıp yok eden ve iki bebeğin vefat etmesine sebep olanlar için hesap soruyorum.

Ameliyat için hiç bir aciliyeti olmayan oğlum neden başka bir bebekle aynı anda ameliyata giriyor. Nasıl olurda aort damarı (hayati damar) parçalanıyor damar yok oluyor NASIL.

#MEHMETASİLİCİNADALET