Ekran Kartıma Dokunma

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kripto para madenciliğinin artmasıyla birlikte günümüzde ekran kartlarına olan talep artmıştır. Artan taleple birlikte piyasadaki denge bozulup hem fiyat hemde ürün bulma konusunda büyük sıkıntılar ortaya çıkmaktadır. Birçok satıcı ve şahıs ekran kartlarını piyasadan toptan bir şekilde alıp stoklayarak piyasaya yüksek fiyattan sürerek adil olmayan kazanç sağlamaktadır.
Ekran kartlarının asıl kullanım alanından sapmasıyla birlikte asıl kullanıcı kesim olan oyuncu kitlesi büyük sıkıntılar çekip ne yeni sistem toplayabilmekte nede Pc’lerini güncelleyebilmekte olup adeta monitör karşısında ekran kartı bulmak ümidiyle heder olup oyunlarda grafik ayarlarında Very Low’a kadar düşmüş, düşmesini geçtim aldıkları FPS oranı iki elin parmaklarını geçmemektedir.
Her yaştan kitlesi olan bu oyuncu grubuna bir kaç saatlik kafa dağıtma, eğlenme ve vakit geçirme süresi Kripto paradan gözünü para hırsını bürümüş insanlar tarafından ele geçirilmiştir.
Asıl kullanıcı kitlesinin ulaşamadığı bir ürüne dönüşmesi, olsa bile astronomik fiyatlara satılmasından dolayı insanlar bezmiştir. Sizleri Mining ayağına heder edilen ekran kartlarına sahip çıkmaya, ekran kartlarının asıl sahibi olan oyuncu kitlesine geri dönmesi ve tekrar ‘’Aga gel bir Overwatch atalım’’ deme fırsatı bulmak için gelin sizde bu adaletsizliğe bir dur diyin ve ''Ekran Kartıma Dokunma!’’ kampanyasına destek olun.

Bugün yakup imzanı bekliyor!

yakup özler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Nvidia : Ekran Kartıma Dokunma». yakup ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.