Nursing Rooms for Shops (ZARA, MANGO, H&M etc.. ) Mağazalarda bebek odalari olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

I am a mother to a 4 month old baby. The reason for this petition is, I had a sad experience yesterday at a Zara Istanbul boutique. I needed to have a quick diaper change during a rainy day. The boutique did not have any area for a diaper change and the employees were rude against me. I would like for boutiques to build small nursing stations, so we mothers can at least nurse our baby in emergency situations.

If you build small cabins with nursing rooms or units for babies in your stores it would be a good solution for other parents and also for your customers.

I am a mother and fashion designer and I had sad experience yesterday about nursing room in shopping mall.

___________________

Dört aylık bebeği olan bir anneyim. Bu kampanyayı baslatmamdaki sebep dün Zara'nin İstanbul'daki bir butiginde yaşadıklarımdir Bebeğim acil alt değiştirmem gerektiğinde ve yardım istedigimde butik çalışanlarının hiçbir fikri olmadığı gibi bir de kaba davranislarina maruz kaldım. Böylesine acil durumlar için ben ve benim gibi anneler için magazalara bebek alt değiştirme kabini veya kucuk bir ünite kurulmasini istiyorum.

Eğer küçük bir bebek alt değiştirme kabini veya bebekler için standlar bile kurabilirseniz hem mutlu musteriler hem de ailelere yardımcı olursunuz.

Ben bir anne ve moda tasarimcisiyim ve bu kampanyayı acmamdaki sebep, mağazadaki dün yaşadığım bu üzücü tecrübedir.

Saygılarımla,