Çocukları katleden Rusyanın müzik topluluğunu istemiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Rusyanın Kızıl Ordu Korosu 8 Nisan saat 20:00 da İstanbul Cemal Reşit Bey konser salonunda, 25 Aralıkta Tu-154 uçağının düşmesi sonucu kaybettikleri sayısı 64 olan arkadaşlarını anmak adına bir konser verecek. Onların arkadaşları bu kadar değerliyken, Suriyede ki savaşta (matematiğin yetmediği kadar) insanlara yapılan olaylarda verilere göre ayrılan yaklaşık 7 milyon kişinin, ülke içinde göç eden yaklaşık 10 milyon kişinin, 600 binden fazla hayatını kaybeden kişinin, kayıp olan 100 bin Suriyelinin, yaralı olan 2 milyondan fazla insanın, tutuklu olan 250 bin kişinin, tutuklu olan 10 binden fazla çocuğun, tutuklu olan 7 binden fazla kadının, işkenceyle hayatını kaybeden 50 bin kişinin ve sadece Sednaya askeri hapishanesinde 13 bin mahkumun toplu infazının hiç bir öneminin olmamasını insanlık adına kınamalıyız. Klor ve sarin gazlarıyla vicdansızca saldırdıklarını, bombalarını, kimyasal silahlarını da Suriye halkının üzerinden eksik etmiyorlar. Batının 'Medeniyetini' (!) nasıl gösterdiğini ve medeniyet kelimesini nasıl kullandığı ve tüm dünyaya nasıl ifşa olduğunu görüyoruz. Katliamları normalleştiren, hiç bir canlının yaşam hakkını umursamayan, çocuk kadın dinlemeyen bu zihniyete sessiz kalmamalı, bu konsere izin vermemeliyiz. Rusya Korosunu ülkemizde istemiyoruz!

Bugün Esranur imzanı bekliyor!

Esranur Semetay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «nursemetay@gmail.com: Çocukları katleden Rusyanın müzik topluluğunu istemiyoruz!». Esranur ve imza atan diğer 145 kişiye katıl.