0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Vicdan ve  merhamet bizleri insan yapan en büyük unsurdur. Vicdanı olmayan insanları kalpleri karadır, körelmiştir. Hayvan sevmeyen insanlar, insan hiç sevemez çünkü hayvanların insanlara bir zararı yok çünkü onların dili yok ,bizler gibi konuşabilecek şansa sahip değiller onlar. Bizler konuşarak ifade edebiliyoruz kendimizi veya bizi koruyup kollayacak bir ailemiz var. Hayvanlar gece yarıları ara sokaklarda, kaldırım kenarlarında uyuyan çöpte yemek arayan, su içebilmek için belki de günlerce yağmurun yağmasını bekleyen canlılar onlar. Bir nevi çaresiz ve kimsesiz. Bazı haberlere şahit oldum o görüntülerin Ortadoğu’ya ait olduğu söyleniyor şimdide. Bir iş operatörünün yaptığı söyleniyor, bu da iş kazası olarak adlandırılıyor. Bir canlının hayatına son veren hiçbirşey bir iş kazası olamaz bunu kabul etmiyorum. Bir iş kazası olmuş olsa köpeğin sadece patileri ve kuyruğu kopmazdı. Vücudunun diğer yerlerinde büyük hasarlar da olurdu. Yapılan caniliğin ardından değilde 10-12 saat sonra bulunması bu olayın iş kazası değilde işkence olduğunun kanıtlarından biridir. Sadece işkence edilen bir hayvan ormana atılır öylece çaresiz bırakılır. O hayvanı o halde görüpte ora da öylece bırakmak kaza olarak adlandırılamaz. Bu olayın böylece üzerinin kapatılmasını kabul etmiyorum. Yanlışın üzeri kapatılırsa bundan güç alan herkes yanlışı seçer bu hayatta doğrunun bir önemi kalmaz, kötülükler, işkenceler, suçlar artar. Bu dünyanın daha fazla kirlenmesini istemiyorum. Kalbinde hala daha merhamet taşıyan insanlar varsa küçücük, günahsız ölen köpeğimize yardım edemedik yanında olamadık ama bundan sonrası için buna bir son deme zamanı tüm hayvanları tüm merhametinizle sevin ve sahiplenin. Olayları gördüğünüz zaman bu kötülüğe sessiz kalmayın ayaklanın. Biz Hz. Muhemmed (sav) in ümmetleriyiz. Ümmeti olduğumuz Paygamberimize bu kötülüklerle karşılık vermeyin. Herkesin bilinçli olmasını istiyor, desteklerinizi bekliyorum.

Bugün Nurefşan imzanı bekliyor!

Nurefşan Bektaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Nurefşan Bektaş : Böyle bir caniliğin üstü kapatılamaz! Sessiz kalma! Kalırsan onlardan farkın kalmaz.». Nurefşan ve imza atan diğer 109 kişiye katıl.