Büyükşehir AltınOrdu Belediyesi Karapınar mahallesi bu yolları hak etmiyor.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

1974 den bu yana Mahalle olan Karapınarın  yol sorunu bulunmaktadır.Mahalle halkı her yolu denemiş fakat sesini duyuramamıştır.Yeşilliğiyle, doğallığıyla AltınOrdu Büyükşehir Belediyesinin en güzel mahallesidir. Alt yapı çalışması mahallenin yarısına kadar yapılmış olup yarısının alt yapısı bulunmamakta , mahalle içinde çöp arıtma tesisi bulunmaktadır.Bununla da kalmayıp Bütün moloz yığınları güzel mahallemize dökülmektedir.Dolmuş 19:30dan sonra gelmemekte yeterince mahalle aydınlatması bulunmamaktadır.İstediğimiz moloz yığınlarının kaldırılması yolumuzun Kıran son duragına kadar alt yapısıyla tamamen bitirilmesi,sokak lambalarının yapılması,Dolmuşların merkez içi ile aynı saatlerde çalışması, Kışın dolmuşların ulaşımının aksamamasıdır. Bir imza ile desteğinizi rica ederim .

Bugün nurcan imzanı bekliyor!

nurcan erduman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Nurcanerduman@gmail.com: Büyükşehir AltınOrdu Belediyesi Karapınar mahallesi bu yolları hak etmiyor.». nurcan ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.