Başbakanım lütfen duyun sesimizi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sayın Cumhurbaşkanım.
Yaklaşık iki ay önce sayın Bahçeli seçim sıtartı verdiğinde Ak parti'nin oylarının 37. alacağını. Sizin. 50 alacağınızı halkın duyarlı kesimi olarak tahmin ettik .
Bunun için parti teskilatlar haricin de Vatan sever kişiler olarak sizin kazanmanız için bireysel olarak teşkilat haricinde bizler vatandaş eş dost komşu hısım akraba çalıştık.Halkın büyük kesiminin size güveni tam. Şayet İstanbul başta olmak üzere yurt genelindeki belediyelerde ki yolsuzluk ileri seviyede vatandaş bunun farkında ve çok şikayetçi eminim bunları görmenizi etrafınızdaki parti kadroları tarafından engelleniyor. Geride bıraktığımız 24 Haziran seçimlerini sizin güveniniz kazandı. Kaybolan küskün oyları zar zor da olsa vatandaş olarak MHP yönlendirdik. Gelecek yıl olacak belediye şeçimlerinde bir mudahaleniz olmassa ISTANBUL başta olmak üzere yurt genelindeki bir çok yerde sıkıntı olacaktır..
Yani kısacası kendilerini. CUMHUR BAŞKANI zanneden parti mensuplarından halk bıkmış durumda Saygılarımla arz ederim
Ak parti seçmeninden.
CUMHUR BAŞKANI. RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a
.

Bugün nurcan imzanı bekliyor!

nurcan akyuz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «nurcanakyuz29@hotmail.com: Başbakanım lütfen duyun sesimizi». nurcan ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.