Türkcell Haksız Kazanca Dur !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Öncelik ile herkese merhaba , ben bir Türkcell abonesi olarak haksız kazanca dur demek icin bu kampanyayı başlatmış bulunmaktayım .

Her ay 250 - 300 ₺ fatura ödememe rağmen ne internet kullanabiliyor ne de görüşme yapabiliyorum 1 ay boyunca her şekilde Türkcell’e ulaşmaya çalıştım her defasında da siz haklısınız özür dileriz gerekeni yapacağız siz değerli müşterimizi kaybetmek hiç istemeyiz diye laflar ile oyaladılar .

İlk aramam da alt yapı sorununun olduğunu vr en kısa sürede halledeceklerini dile getirdiler tamam dedim , üstünden uzun süre geçti telefon ayarlarınızı düzeltecez dediler yine tamam dedim , yine üstünden zaman geçti hattınızı değiştirmeniz gerekiyor dediler Onu da yaptım eyvallah dedim , daha sonra kısıtlama olabilir dediler ona da baktık sorun yok ama her ay düzenli parasını almaya devam etti ve aldığı paranın da hiç bir şekilde karşılığını vermedi .

En son dün aradığım zaman 28 gün boyunca çözmek için süresi var dediler ve 28 gün beklememi söylediler ve bu beklemenin ücretini yine kendileri müşterilerden tahsis ediyorlar bugün tüketici haklarına başvuruda bulundum ve gereğinin yapılması icin birer adım attım .

Sizlerden tek istegim sizlerin de bu mağduriyetler karşısında gereken hassasiyeti göstermeniz

Bugün Sezgin imzanı bekliyor!

Sezgin Noyan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Noyan.s@hotmail.com: Türkcell Haksız Kazanca Dur !». Sezgin ve imza atan diğer 40 kişiye katıl.