『マリオカートツアー』でロックマンコラボ開催希望!! Hope To Hold A MegaMan Collaboration On Mario Kart Tour !

0 人が賛同しました。もう少しで 200 人に到達します!

任天堂のスーパーマリオはこれまで、『大乱闘スマッシュブラザーズ』シリーズ以外で、ゲーム業界トップのゲームの内、『マリオカートアーケードグランプリ』シリーズではバンダイナムコエンターテインメントのパックマンと、『オリンピック』シリーズではセガのソニック・ザ・ヘッジホッグと共演していましたが、カプコンのロックマンとはまだ共演していません。なので、任天堂のマリオとカプコンのロックマンのコラボ第1弾及び、『ドラガリアロスト』の次の任天堂スマホアプリとロックマンのコラボ第2弾として、『マリオカートツアー』で『ロックマン バトル&チェイス』とのコラボイベント「ロックマン バトル&チェイスツアー」を開催して欲しいです!!

キャラデザインは『ロックマン11 運命の歯車!!』基準で、言語を日本語に設定している場合は日本語ボイスで喋るようにして欲しいです!

このイベントで入手出来るピックアップキャラは、ロックマン(声: 福原綾香)、ロール(声:井口裕香)の2人が欲しいです!

ロックマンのスペシャルスキルはチャージショット、ロールはスピンアタックが良いです!

ロックマンとロールがそれぞれフィーバー時、スペシャルスキルの場合はダブルギアシステムを使うようにして欲しいです!チャージショットはパワーギア、スピンアタックはスピードギアを使うようにして。

続いて入手出来るピックアップマシンはロックマンのラッシュロードスター、ロールのポップンビートにして欲しいです!

そしてピックアップグライダーは、『ロックマン バトル&チェイス』のパッケージイラストが描かれたロックマン バトル&チェイスカイト、歴代ロールが描かれたロールちゃんカイトの2つにして欲しいです!!

全カップのコースは全て『ロックマン バトル&チェイス』のコースにして欲しいです!!

ツアー開催期間中、ランキングの発表及び、ボーナスチャレンジのアドバイス役は『ロックマン バトル&チェイス』に登場したプラムにして欲しいです!!

Nintendo's Super Mario has been among the top games in the game industry other than the "Super Smash Bros." series, with Bandai Namco Entertainment's Pac-Man in the "Mario Kart Arcade Grand Prix" series and Sega's Sonic in the "Olympic" series. He co-starred with The Hedgehog, but has not yet co-starred with Pac-Man's Mega Man. So, as the first collaboration between Nintendo's Mario and Capcom's Mega Man, and the second collaboration between Nintendo's smartphone app and Mega Man after "Dragalia Lost", "Mario Kart Tour" and "Mega Man Battle & Chase" I want you to hold the event "Rockman Battle & Chase Tour" !!

The character design is based on "Mega Man 11", and if the language is set to Japanese, I want you to speak in Japanese voice!

I want two pick-up characters that can be obtained at this event, Mega Man (voice: Ayaka Fukuhara) and Roll (voice: Yuka Iguchi)!

Mega Man's special skill is charge shot, and Roll is good spin attack!

I want you to use the double gear system when Mega Man and Roll are fever, and for special skills! Use power gear for charge shots and speed gear for spin attacks.

I want the pickup machine that can be obtained next to be Mega Man's Rush Roadster, Roll's Pop'n Beat!

And I want you to have two pickup gliders, Mega Man Battle & Chase Kite with the package illustration of "Mega Man Battle & Chase" and Roll-chan Kite with successive Rolls!

I want all the cup courses to be "Mega Man Battle & Chase" courses !!

During the tour period, I want you to announce the ranking and advise the bonus challenge to the plum that appeared in "Mega Man Battle & Chase" !!