0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Dünya çapında bir yılı aşkın bir süre önce resmi olarak piyasaya sürülen Pokemon GO, halen Türkiye'de resmi olarak piyasaya sürülmemiştir. Bugün, oyunun ilk çıktığı heyecan her ne kadar geçmiş de olsa, bu kampanyayı imzalayan sadık oyuncular olarak hala oyun içi satın alımlar ve raid katılımlarıyla oyunu aktif olarak oynadığımız da göz önünde bulundurulmalı ve tarafınızca değerlendirilmelidir.

Her ne kadar Türkiye'de aktif olarak oyunu oynayabiliyor olsak da dünya çapında oyunculara pek çok avantaj sağlayan etkinliklerinizden faydalanamıyoruz. Bu yüzden lütfen oyunu Türkiye için resmi olarak piyasaya çıkartıp bir yılı aşkın süredir sizi yalnız bırakmayan ve destekleyen sadık oyuncu kitlenizi sevindirin. Asya kıtasını Avrupa kıtasına bağlayan güzide ülkemizde düzenlenebilecek özel bir etkinlik için biz de sizlere yardım etmekten onur duyacağımızı bildiririz. Umarız dünya üzerindeki en kalabalık şehirlerden biri olan İstanbul'un etkinlikler açısından potansiyelinin harcanmasına izin vermezsiniz

Saygılarımızla.

————————English Version————————

Having been officially released across the world more than a year ago, Pokemon Go is yet to be officially marketed in Turkey. Although the original hype seems to be waning down, it should be taken into consideration that we, the undersigned loyal players of this campaign, have been playing the game actively through in-game purchases and collective raid participation.

Despite the fact that we are actively able to play the game in Turkey, we cannot benefit from the various events that give many advantages to the players around the world. We kindly request you to officially release the game in Turkey, an action that will make the vast mass of loyal players happy and delighted who have not left you alone and supported you for more than a year. Kindly be informed that we will be greatly honoured to help you with a special event which may be organized in our distinguished country that connects Asia and Europe. We hope you won't allow to waste the event potential of one of the most populated cities around the world such as Istanbul.

Best regards.

Bugün Buğra imzanı bekliyor!

Buğra Kara bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Niantic: Release Pokemon Go in Turkey - Pokemon Go Türkiye'de Resmi olarak piyasaya sürülsün». Buğra ve imza atan diğer 320 kişiye katıl.