Nişantaşı Üniversitesi Tamamen Online Egitim Olsun Yahut Teorik Bölümler Online Olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Nisantasi universitesi tarafına Ali Robij Surt bu kampanyayı başlattı

Biz Nişantaşı üniversitesi öğrencileri olarak içinde bulunduğumuz bu dönemde Okulumuzun açıklamış olduğu yüzde 40 online eğitim programının uygulanmasını istemiyoruz Tamamen online olmasını istiyoruz bunun sebebi ise şu şekildedir . Bir dönemde aldığımız 6 ders okulumuzda yüzde 40 online olması demek 2.4 ders anlamına gelir buda okulumuz 2 ye yuvarlayarak sadece 2 dersin online olması demektir . Bu durumda en kötü ihtimal ile haftanın 3-4 günü İstanbul'un ağzına kadar dolu metrosunu metrobüsün kullanmak demek bunun yanında okulumuza İTÜ Ayazağa metro istasyonundan kalkan 41 N normal dönemde bile izdiham şeklinde olurken insanların kendini koruması gerektiği bir zamanda nasıl kullanılabilir . Şehir dışından gelmek zorunda kalan öğrenciler yüzlerce kişilik yurtlarda yemekhanelerde yemek yemek zorunda kalacak olan öğrencileri kendilerini nasıl koruyabilirler . Yöneticilerin kendi menfaatleri yanında öğrencilerinin sağlıklarını öğrenci ailerinin sağlıklarını da göz önünde bulundurmak zorundadır . En kötü örnek olarak hastalığa yakalanan bir öğrenci veya taşıyıcı olan bir ogrenciyi o hengameye sürerek tüm insanların sağlığını riske atmayınız

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.