Nevşehir Kozza termal tesislerinin 10000 hissedarı açılmasını istiyor.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde yapılan tesislerden devre mülk hissesi alan ve mağdur olduklarını ifade eden  hissedarlar,  tesislere kayyum atanmasını istiyor.

Niğde, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana, Osmaniye, Aksaray, İstanbul, Sivas ve Kayseri’den yaklaşık 10000 hissedar, Nevşehir’in kaplıcaları ile ünlü ilçesi Kozaklı’da yapılan Kozza Termal ve Kozza Blue Beach’ten devre mülk hisse aldılar ve mağdur oldular. Amacımız böyle güzide bir tesisin bölge ekonomisine ve ülke ekonomisine kazandırılmasını sağlamaktır. Amacımız devletimizin ve hükümetimizin ilan ettiği istihdam seferliğine katkıda bulunmaktır. Bu tesisin kayyum vasıtasıyla açılmasını sağlayarak bölge turizmine, bölge ekonomisine katkı sağlamaktır. Bu tesis biz mağdurların emeği, göz nuru ile biriktirmiş olduğu paralar ile yapılmıştır. Kimi emekli maaşı ile kimi tazminatı ile çok zor şartlarda buradan hisse almışlardır. Bu hisseleri alırken şirket sahiplerini tanıdıkları için değil, bir yerlere yardım etmek vasıtasıyla değil, şifa bulmak amacıyla buradan hisse almışlardır.  Biz devletimizi yanımızda görmek istiyoruz. Buranın açılmasını ve kayyum atanmasını devletimizden talep ediyoruz" dedi.

Bugün Kozza mağdurları imzanı bekliyor!

Kozza mağdurları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Nevsehir valiligi: Nevşehir Kozza termal tesislerinin 10000 hissedarı açılmasını istiyor.». Kozza mağdurları ve imza atan diğer 36 kişiye katıl.