Netflix yaptığı 'soykırım' reazletini durdursun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Netflix tarafına Ahmet Bıyıklı bu kampanyayı başlattı

Netflix isimli dijital  platformda yayınlanan 'Another Life' isimili Netflix Orjinal yapımı olan dizinin, 2. bölümünde, Ermeni soyundan geldiğini söyleyen bir kadın, büyük büyük annesinin (burayı özellikle belirtmek istiyorum) 'SOYKIRIMDAN' kaçtığını söylemekte. Ayrıca aynı kadın büyük büyük annesinin nasıl çileler çektiğinden bahsetmekte.

Netflixin dünya çapında yayın yapan bir platform olduğunu düşünürsek, bu dizi sadece ülkemizde değil, yayın yaptıkları tüm ülkelerde yayınlamakta. Bu nedenle de Netflix orjinal yapımı olan bu dizinin içerisinde böyle bir konunun tesadüfen geçtiğini düşünmek pek de mantıklı değil.

Ülkemize karşı oluşturulmak istenen algıda bir basamak olduğu aşikar olan bu dizinin derhal kaldırılması ve Netflix tarafından ülkemizden özür dilenmesi gerekmektedir.

Ayrıca, Netflixin RTÜKten bağımsız olmasını isteyen kişiler, bu platformun nasıl da dünyada ülkemizi karalama kampanyası için bir alet olarak kullanıldığını da görmelidirler.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.