Petition update

45 bin imzayı teslim ettik. Bu akşam 21.00'da Twitter'da buluşuyoruz: #YaşasınKuşlar

Yaşasın Kuşlar Hareketi
Turkey

May 15, 2019 —

Bugün (15 Mayıs), nesli tehlike altında olan kuşların avının tamamen yasaklanması için başlattığımız kampanyada "Yaşasın Kuşlar!" diyen 45 binin üzerinde imzayı, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu'ya teslim ettik.

Merkez Av Komisyonu yarın Mustafa Aksu başkanlığında toplanıyor. Yaptığımız görüşmede imzalarımızı teslim ederek, komisyondan nesli tehlike altındaki kuşların avının tamamen yasaklanmasını talep ettiğimizi ve bu karar alınana kadar konunun takibini asla bırakmayacağımızı belirttik.

BU AKŞAM TWITTER'DA BULUŞUYORUZ

Bu akşam, 21:00'da Twitter'da, @mustafaaksutr @bekirpakdemirli @TCTarim hesaplarına #YaşasınKuşlar hashtagiyle kuşların sesini duyurmak için bir araya geliyoruz.

Gelin, doğamızın ayrılmaz bir parçası olan kuşların korunmasına birlikte destek olalım!
#YaşasınKuşlar

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.