News alert

SON 7 GÜN: Nesli tehlike altındaki kuş türleri için zamanımız daralıyor!

The Change.org Team

May 9, 2019 —

Nesli tehlike altındaki kuş türlerinin avının yasaklanması için zamanımız daralıyor. 16 Mayıs 2019 tarihinde toplanacak Merkez Av Komisyonu'nun, nesli tehlike altındaki kuş türleri olan üveyik ve elmabaş patkanın avını tamamen yasaklamasını sağlayabilmek için son bir haftamız kaldı!

Şimdiye kadar 27 bin 712 kişi kampanyamızı imzaladı. Bu sayıyı sizin sayenizde arttırabiliriz. Hemen şimdi kampanya sayfasını sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilir, whatsapp üzerinden arkadaşlarınızı kampanyaya imza atmaya ve paylaşmaya yönlendirebilirsiniz.

Kuşların korunması için verdiğiniz tüm destekler için çok teşekkür ederiz. #YaşasınKuşlar

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.