Hacettepe'de halı sahalar tekrar ücretsiz olsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Beytepe Kampüsü'nde iki adet halı sahamız mevcut. Bunları yıllardır ücretsiz bir şekilde kullanmaktayız. İçinde bulunduğumuz kampüs hayatında derslerin yoğunluğu içinde az da olsa kendimize ayırabildiğimiz vakti burada toplanarak değerlendirmek birçok bölüm için belli bir kültür haline gelmiş vaziyette. Yıllardır hiçbir sorun yaşamadan kullandığımız bu sahaların ücretli ve ücretlerinin 50₺ (17.00 öncesi) ve 70₺ (17.00 sonrası) olması, parasını kuruşuna kadar kampüste harcayan öğrenciler için hiç de mantıklı bir karar değildir. Aksine bütünlüğe, toplumsal ilişkilere ve sosyal etkinliklere gem vurmaktır. Sizler de kampüsümüzde git gide artan bu "her durumdan para kazanma" eylemini durdurmak adına bir imza atabilirsiniz.

Bugün Hasan imzanı bekliyor!

Hasan Göksu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «nehasangoksu@gmail.com: Hacettepe'de halı sahalar tekrar ücretsiz olsun!». Hasan ve imza atan diğer 47 kişiye katıl.