Nedim Ökmen Anadolu Lisesi Nitelikli okullar kapsamına alınmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ben Kilis Nedim Ökmen Anadolu lisesinde okuyan öğrencilerin.Kilis’te "Eğitim" dediklerinde akla Mehmet Zelzele Fen lisesi ve Nedim Ökmen Anadolu Lisesi gelirken dün açıklanan nitelikli okullar kapsamında bizler okulumuzun adını göremedik ve çok üzüldük. Arkadaşlarımızın ve aynı zamanda memleketimizdeki Kilisli eğitimcilerin fikri ise Nedim Ökmen Anadolu Lisesi gibi Türkiye'de ilkleri içinde barındıran bir okulun Nitelikli okul olmasıydı. Ayrıca ilimize düşen füzelerden sonra öğrenciler psikolojik sıkıntılar içine girdiler ve iyi bir eğitim almadılar. Mevcut Fen Lisemiz 90 kişilik kontenjana sahip ve pansiyonu da bulunduğu için neredeyse 40-45 öğrenci il dışından geliyor yani eğitim anlamında Kilis İli öğrencileri sıkıntı çekiyor. Bu zamana kadar büyük bilim adamları,sanatçılar çıkaran bu memleketin gerek başarılarından, eğitiminden gerekse yüz ölçümü,fiziki imkanlarından,dolayı okulumuz Nedim Ökmen Anadolu Lisesi nitelikli okul olmalıdır.Gereğini bilgilerinize arz ederiz.

Bugün Osman imzanı bekliyor!

Osman Yedilioğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Nedim Ökmen Anadolu Lisesi Nitelikli okullar kapsamına alınmalı». Osman ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.