Ne-am săturat ca "morţii" să voteze pentru noi cei plecaţi în străinătate. Introducerea VOTULUI PRIN CORESPONDENŢĂ pentru DIASPORA începand cu alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai 2014

Petition Closed

This petition had 154 supporters

Nelu Neacsu started this petition to Senatul Romaniei and

Distantele mari între centrele de vot si domiciliile cetatenilor români din diaspora sunt o piedica în calea exercitarii acestui drept constitutional. Facilitarea acestui exercitiu democratic ar fi foarte apreciat de cei peste 3 milioane de cetateni români din diaspora, care contribuie anual cu 6 % la PIB-ul României si ar dori sa poata vota prin corespondenta deja la alegerile euro-parlamentare din 2014, cele prezidentiale si cele parlamentare din 2016.

Petition Closed

This petition had 154 supporters