Петиция закрыта

Allow players from the CIS to create accounts

Эта петиция собрала 418 подписантов

-ENGLISH-

Dear NCsoft company,
We are – Russian-speaking players’ community and fanbase of your game Master x Master – looking forward to its release. Your game is very interesting for us, but we are very disappointed because of the prohibition against creation of user accounts for CIS players. We are asking you to think about repeal of this prohibition, because nowadays many people are interested in your game but faced with registration problem, thus losing of the interest to the game.

Besides that we don’t want you to give game localization rights to CIS developers. We consider that nobody but you can do the best for the game and players.

Please turn your attention to us and this matter. We are really like your game and we really do care about game’s destiny. We are looking forward to your decision.

Russian-speaking players’ community and fanbase of Master x Master
PlayMXM.Ru

-RUSSIAN-

Уважаемые NCsoft,
Мы, русскоязычное сообщество игроков и поклонники вашей игры Master x Master с нетерпением ждем ее релиза. Ваша игра очень интересна нам, но мы расстроены запретом на создание аккаунтов игрокам проживающим на территории СНГ. Мы просим Вас подумать об отмене данного запрета, ведь уже сегодня многие интересуются как начать играть в вашу игру, но сталкиваются с проблемой регистрации аккаунта, тем самым теряя интерес к игре.

А так же мы бы не хотели, что бы права на локализацию игры были переданы разработчикам из СНГ. Мы считаем, что никто кроме вас не сможет дать всего того, что необходимо игрокам и игре для ее хорошего развития.

Пожалуйста, обратите внимания на нас. Нам действительно нравится Ваша игра и нам не безразлична её судьба. Мы с нетерпением ждем вашего решения.

Русскоязычное сообщество фанатов Master x Master
PlayMXM.Ru

Cегодня PlayMXM.Ru - Russian-speaking players’ community and fanbase of Master x Master рассчитывает на вас

PlayMXM.Ru - Russian-speaking players’ community and fanbase of Master x Master нуждается в вашей помощи с петицией «NCSOFT: Allow players from the CIS to create accounts». PlayMXM.Ru - Russian-speaking players’ community and fanbase of Master x Master и 417 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.