Kampanya Kapatıldı

KEDİLERE SAHİP ÇIKALIM

Bu kampanya 33 destekçiye ulaştı

İSKİ GÜNGÖREN ŞUBE MÜDÜRÜ ALİ GÖKSU SENİ VİCDANLI OLMAYA DAVET EDİYORUZ..

Birinci ağızdan dinleyip öğrendiklerim sonucu tüm hayvan severleri bu konuda desteğe çağırıyorum,zira iddialar yenilir yutulur gibi değil,durumu sormak için kendisini bizzat aradığımda kendisinin de hayvan sever olduğunu,çocuklarının veterinerlik okuduğunu ve köpek beslediğini söylemiş olsa da onunla birlikte çalışanların anlattıkları hem adamlığını hem vicdanını sorgulatır cinsten.BU OLAY TEK BİR KİŞİ TARAFINDAN DEĞİL PEK ÇOK ÇALIŞAN TARAFINDAN TEYİT EDİLDİ.LÜTFEN ORADAKİ KEDİLERE SAHİP ÇIKALIM VE BU ADAMIN YAPTIKLARINA TEPKİ GÖSTERELİM...

mail adresi: agoksu@iski.gov.tr

0212 482 74 58

0533 495 91 99

1-Çalışanların kendi tabaklarında kalan ve kedilere vermek için ayırdıkları yemek artıklarını yasaklamak.

2-Müdürlüğün bahçesinden sonra son altı aydır bulundukları sokakta dahi yem vermeyi yasaklamak

3-kuru mama ve bir kap su koymayı yasaklamak

4-kedilerle ilgilenen kişiler hakkında tutanak tutturmak

5-kedilere bakan kişiyi önce odasından attırmak sonra tayinini çıkarttırmak

7-kedi sever çalışanları kamera karşısında çalıştırmaya ve her hareketini gözlemleyerek,tuvalete bile gittiklerinde sorguya çekerek mobbing uygulamak

8- hayvanseverlerin yıllık izin ve yol izinlerini kasıtlı olarak kesmek

9-geçen kış dört beş kedinin aniden kusarak ve kasılarak şüpheli ölümleri

10-bir yıldır kedilere yemek veren pek çok çalışanı masa,sandalye ve bilgisayar vermeyerek cezalandırmak

11-kim bir tas su verirse sürerim diye tehdit etmek

12-kedilere su veren kişilerin servise binmek,kursa gitmek gibi haklarını kısıtlamak

13-Şefin elemanlara masa verilmesini söylemesine rağman engellemek

14-kediler için yapılan klubeleri yok etmek

15-kuşlar için yapılan sulukları yok etmek

16-sokağa dahi mama bıraktığından şüphelendiği insanların arabalarını bahçeye park etmelerine engel olmak

Bugün Devrim imzanı bekliyor!

Devrim Sercan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «nazderken@gmail.com : KEDİLERE SAHİP ÇIKALIM». Devrim ve imza atan diğer 32 kişiye katıl.