NASA dünyanın KÜRE olduğunu Düz Dünyacılara kanıtlasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merhaba, Ben Doğukan Özkan, Düz Dünya Derneği'nin Başkanı ve kurucusuyum. Son yıllarda "Düz Dünya" inanışı inanılmaz bir şekilde artış göstermektedir. Fakat buna rağmen uzay şirketlerinin hiçbiri Düz Dünyacılara resmi veya farklı mecralardan bir cevap vermiş değiller. "Dünya düz değildir!" dahi dememişlerdir. Eğer bu uzay şirketleri, bahsedildiği kadar ileri bir teknolojiye sahiplerse, dünyanın küre olduğunu kanıtlamak için yapmaları gereken çok ama çok basit bir şey var! Dünya üzerindeki kendi istedikleri bir meridyeni seçerek, kendi belirledikleri bir noktadan yola çıkacaklar ve kuzeyden güneye veya güneyden kuzeye yolculuk yapacaklar. Antarktika'ya gidiş madem "YASAK DEĞİL" o halde meridyeni takip ettiklerinde rahat bir şekilde "Antarktika'nın üstünden geçebilirler!" ve dünya'yı meridyenlerden 360 derece turlayıp, başladıkları yere gelebilirse eğer, bu demek olacak ki dünya KÜRE'dir. Hepsi bu!

Dünya'nın Küre olduğunu kanıtlamak için yapılması gerekenler:

• Dünya üzerinden istediğiniz bir meridyeni seçiniz.
  • Seçtiğiniz meridyen üzerinden istediğiniz bir noktadan yola çıkınız.
  • İster Kuzey'den Güneye, ister Güney'den Kuzey'e doğru gidebilirsiniz.
  • Meridyeni takip edip ilerlediğinizde Antarktika'ya ulaşacaksınız.
  • Eğer ki Antarktika'nın üzerinden geçiş yasak değil ise dünyanın diğer tarafına geçmiş olacaksınız ve bu sayede meridyen üzerinden başladığınız noktaya geri gelmiş olacaksınız.
  • Eğer bu 360 derece dönüş turlu meridyen yolculuğunu tamamlayabilirseniz, meridyen üzerinden başladığınız noktaya geri gelebilirseniz eğer, bu demek olur ki dünya KÜRE'dir!

Önemli Not: Paraleller üzerinde değil; Meridyenler üzerinden başladığınız noktaya geri döneceksiniz.

Başarılar dilerim,

Doğukan Özkan

Düz Dünya Derneği Başkanı

Bugün Düz Dünya Derneği imzanı bekliyor!

Düz Dünya Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «NASA dünyanın KÜRE olduğunu Düz Dünyacılara kanıtlasın!». Düz Dünya Derneği ve imza atan diğer 130 kişiye katıl.