Narven Yıldat Artışına HAYIR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
NARVEN A.Ş. ve Devremülk sahipleri tarafına Ahmet Sarışen bu kampanyayı başlattı

Pandemi ve ekonomik kriz döneminde insanlar olumsuz etkilendi, bir çok kişi işsiz kaldı, çalışanlar maaş almakta sıkıntı yaşadı, zam almak bir yana işverenler pandemi bahanesi ile çalışanların maaşlarında tasarrufa gittiler ve maaş kesintilerine gittiler. Bir çok ev sahibi pandemi ve ekonomik kriz nedeni ile kira artışı gerçekleştirmedi, artış yapanlar ise %5 ile %10 arasında makul artışlar yaptılar. Herkesin çok sıkıntı yaşadığı bu dönemde toplum olarak birlikte dayanışmaya, işbirliğine ve uzlaşmaya ihtiyacımız vardır. Hep birlikte bu krizlerden daha güçlü çıkabilir ve birbirimizi destekleyebiliriz.

Narven A.Ş. yönetiminden beklentimiz bu zorlu kriz döneminde daha makul ve kabul edilebilir, enflasyon ve Tüfe ile daha uyumlu bir artış seviyesi olan %10-12 bandında bir yıldat artışına gitmesi ve %23 lük YILDAT artışının iptal edilmesini talep ediyoruz.

Ayrıca Yıldat ödemeleri her yılın başında OCAK ayı içerisinde yapılması zorunlu olmamalıdır. Malikler sahip oldukları devremülk tarihine göre ilgili ay içerisinde YILDAT ödemesi yapması hakkaniyet ve adalet sağlanması açısından önemlidir.

Konuyu ilgillerin dikkatine sunar, anlayış ve desteğinizi rica ederiz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.