Nallıhan Kuş Cenneti Yakınına Kurulacak Termik Santral Projesine İtiraz!!!

Reasons for signing

Aysel Eroğlu
3 years ago
Bölgede Anadolu'da koruma altında olan geyikler ve su samurları da mevcuttur . Tarım alanında ; pirinç ,sebze ve meyve yetiştiriciliği yapılmakta bu alanlar yağmur sonrası şu anda bile asit yağmurlarına mağruz kalmaktadır. Bundan dolayı bu projenin iptal edilmesini talep ediyorum.

Mehmet Cem Malkoç
3 years ago
Dünya katı yakıtı bırakırken bizim hükümet neden tersine işler yapar acaba ? Çok mu biliyorlar ?

Aysel Eroğlu
3 years ago
Başta Davutoğlan köyünde bulunan Kuş Cennetindeki doğal hayat tehlike altında kalacaktır. Bu durumda şu köyler ciddi şekilde etkilenecektir; Nallıhan'a ait ; Ulu köy , Kara köy , Beypazarı'na ait ; Sekli köyü ve Hırkatepe köyleri. Bu bölgenin tamamında başka birçok hayvan çeşitliliği vardır. Kuşların yaşam alanı sadece kuş cennetiyle sınırlı değildir ,bu saydığım köylere de yayılmış durumdadır. Bölgede Anadolu'da koruma altında olan geyikler ve su samurları da mevcuttur . Tarım alanında ; pirinç ,sebze ve meyve yetiştiriciliği yapılmakta bu alanlar yağmur sonrası şu anda bile asit yağmurlarına mağruz kalmaktadır.
Bundan dolayı bu projenin iptal edilmesini talep ediyorum.

Selin Sırt
4 years ago
Nefes alacak yer kalmadı artık yeter yeter

Tulay Avşar
,

adem akincioglu
4 years ago
Artık termik santral yapılmaktan vazgeçilsin. Güneş ve rüzgâr enerjisi yatırımlarına dönülsün. Mevcut termik santraller de acilen kapatılsın. Bir sigara için yaygara koparanların; insanları, hayvanları, toprakları, suyu ve havayı toptan katleden bu tesislere neden geçit verdikleri de malum...

Özen Kimzan
4 years ago
Şunu yapmayın, bunu yapmayın demekten yorulduk, sizler doğadan elinizi çekmediniz. Üç günlük dünya, gelecek nesillere doğasıyla yaşayan bir Türkiye bırakalım lütfen. Türkiye Termik Santrallerine kurban edilmeyecek kadar güzel. Yapmayın ülkemize bunu!

semih Akbaş
#HAYIR

Behiye ERTEK
4 years ago