Naim Süleymanoğlu için karaciğer, onu örnek alarak spor yaşamına devam edenlere umut ışığı arıyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Naim Süleymanoğlu Türk sporu için önemli bir kişidir. Son günlerde rahatsızlığının artmasıyla birlikte yoğun bakıma alınmış ve karaciğer yetmezliği teşhisi konulmuştur. Bu yolda binlerce Türk genci ve sporcusu onu takip etmeye devam ediyorken sahipsiz kalması gelecek adına ümit kırıcı olacağı aşikardır. Hastaneye gidip karaciğerim uyumlu ise bağışta bulunacağım ve destek bekliyorum.

Naim Süleymanoğlu 'nun doktorunu da araştırıp buldum

ADNAN BAĞRIAÇIK

ORNÖRAM FİZİK TEDAVİ MERKEZİ
Necip Asım sokak No 22 Çapa

(Naim Süleymanoğlu kimdir?)

.

1977 yılında halter sporuna başladı. İlk başarısını 1982'de Brezilya'da yapılan Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda elde etti. Toplamda 250 kilo kaldırarak, kilosunda birinci oldu.

1983 yılında Viyana'da yapılan turnuvada, 56 kiloda dünya rekorlarını sırası ile koparmada 130.5, silkmede 165 ve toplamda da 295 kilo olarak kırdı. Daha sonra bu rekorlarını yine kendisi kırdı. 1986 yılında dünya şampiyonasında 60 kilo kategorisinden katıldı ve toplamdaki rekorunu 335 kiloya çıkararak dünya şampiyonu oldu. 1988 Seul Olimpiyatları'da ise yine 60 kilo kategorisinde muhteşem rekorlar kırdı. (Toplam: 342,5 kg) Naim Süleymanoğlu'nun Seul'daki muhteşem başarısı ile Güreş dışındaki ilk altın madalyayı ülkesine getirdi.

Naim Süleymanoğlu, 192 Barcelona Olimpiyatları'nda ve 1996 Atlanta Olimpiyatları'nda yine muhteşem başarılara imza attı.

Naim Süleymanoğlu, 8 kez dünya şampiyonu oldu. 46 kez ise dünya rekoru kırdı. 1988'de dünyaca ünlü Time dergisine kapak oldu. 1992'de Uluslararası Halter Komisyonu tarafından Dünya'nın En İyi Sporcusu seçildi

Bugün Ecevit imzanı bekliyor!

Ecevit Okten bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Naim Süleymanoğlu için karaciğer bağışçısı olmak istiyoruz.». Ecevit ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.