Başarı

Bu kampanya 522 destekçi ile değişim yarattı!

Atanamayan öğretmen sorununa ilişkin çözüm önerisi

Büyük çoğunluğunu okul çağındaki çocukların oluşturduğu Türkiye Cumhuriyeti devleti içerisinde yer alan her Türk vatandaşının kendi istidatlarına göre eğitilerek meslek sahibi olmaları en tabii hakkıdır.Bu haktan yararlanarak eğitimci olmak arzusunu taşıyan genç nesil öğretmenlerin öğrencilerine kavuşması da en tabii hakkıdır.Ancak ülkemizde uygulanan yanlış eğitim politikası sonucunda mağdur edilen 264 bin dolayında öğretmen mevcuttur.Bunun aksine 9 bin civarında 55 yaşını aşmış ,yapılandırmacı eğitim sisteminin mecburiyetlerini benimseyememiş,teknolojiden bi haber durumda öğretmen okullarda görevine devam etmektedir.Genç nesillerin daha topluma faydalı bireyler olarak yetişmesi için 55 yaşını aşmış öğretmenlerin emeklilik koşulları iyileştirilerek görevlerinden azledilmeleri ve genç öğretmenlerin onların yerine bu görevlere atnmaları aciliyetle sağlanmalıdır.

Bugün gökhan imzanı bekliyor!

gökhan kırdağ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Nabi Avcı: Ataması yapılmayarak ya başka mesleklere ya da intihara sürüklenen 264 bin dolayında öğretmenlerin daha fazla mağdur edilmesine acil olarak dur diyelim.». gökhan ve imza atan diğer 521 kişiye katıl.