Victory

Hilton: sustabdykite gyvūnų kančią!

This petition made change with 6,523 supporters!

Jei Hilton viešbučiai atrodytų taip, kaip atrodo jų kiaušinių tiekėjų fermos, šie viešbučiai būtų purvini, ankšti, perpildyti, o apsistoti juose būtų pavojinga. Nors Hilton pristato save kaip prabangių viešbučių tinklą - iš tiesų jie slepia tamsią paslaptį. Visame pasaulyje milijonai Hilton viešbučiams kiaušinius dedančių vištų dedeklių kenčia narvuose.

Šie narvai labai ankšti, o vištos juose sugrūstos, todėl paukščiai neturi jokių galimybių daryti tai, kas jiems natūralu bei būtina. Dažnai vištų kūno dalys įstringa tarp metalinių vielų, todėl jų kaulai lūžta bei skyla, išsivysto deformacijos, vištos netenka plunksnų. Kai kurie paukščiai, išsekę ir negebantys pajudėti būna mirtinai sutrypiami kitų paukščių.

Šimtai kompanijų visame pasaulyje atsisako remti vištų laikymą narvuose. Marriott International, Accor Hotels, InterContinental Hotels, Unilever, Nestle, Lidl,  Aldi, Aramark, Sodexo, Mondelez bei Compass Group priėmė globalius įsipareigojimus nebetiekti narvuose laikomų vištų kiaušinių.

Hilton pripažino, kad vištų laikymas narvuose yra nehumaniška ir pasenusi praktika. 19-oje iš 106-ių šalių, kuriose vysto veiklą, Hilton įsiparegojo iki 2017-tųjų nustoti prekiauti narvuose auginamų vištų kiaušiniais. Tačiau, kai kurie įsipareigoję viešbučiai vis dar naudoja kiaušinius iš pačių žiauriausių sąlygų - narvų. Klientai pavargo nuo tuščių pažadų.

Hilton teigia: „Vienas dalykas visada išliko tiesa - mes esame grupė žmonių, kurie yra pasiryžę savo svetingumu padaryti pasaulį geresne vieta“. Hilton turi galimybę padaryti pasaulį geresne, humaniškesne vieta gyvūnams. Atėjo jų eilė keistis ir globaliai atsisakyti narvuose laikomų vištų kiaušinių.

Pasirašykite šią peticiją, taip praneškite Hilton, kad nesilankysite jų viešbučiuose tol, kol jie nenustos remti šį žiaurų gyvūnų išnaudojimą.

Today: Tušti narvai is counting on you

Tušti narvai needs your help with “n: Hilton: sustabdykite gyvūnų kančią!”. Join Tušti narvai and 6,522 supporters today.