Victory

Best Western: Nustokite remti žiaurų gyvūnų kankinimą!

This petition made change with 64,001 supporters!

Best Western didžiuojasi teikiamomis kokybiškomis paslaugomis. Tačiau, kokia to kaina? Kodėl Best Western svečiams tiekiamas maistas, kurio standartas yra prastesnis nei daugelio greito maisto restoranų ir JAV kalėjimų?

MIlijonai Best Western viešbučiams kiaušinius dedančių vištų visame pasaulyje kenčia žiauriuose, purvinuose narvuose, kurie yra nehigieniški ir pergrūsti. Tokie narvai yra labai maži, o juose vištų per daug tam, kad paukščiai galėtų patenkinti natūralius ir būtinus savo poreikius.  Dažnai jų kūno dalys įstringa tarp metalinių vielų, todėl jų kaulai lūžta, skyla ar deformuojasi, vištos netenka plunksnų. Kai kurie paukščiai, išsekę ir negebantys pajudėti būna mirtinai sutrypiami kitų paukščių.

Šimtai kompanijų visame pasaulyje atsisako remti vištų laikymą narvuose. Marriott International, Accor Hotels, InterContinental Hotels, Unilever, Nestle, Lidl,  Aldi, Aramark, Sodexo, Mondelez bei Compass Group priėmė globalius įsipareigojimus nebetiekti narvuose laikomų vištų kiaušinių.

Best Western skelbia: “Best Western geresniam pasauliui”, taip pat teigia, jog “Best Western rūpinasi nesuskaičiuojamu kiekiu svečių kiekvieną dieną. Tokia pačia rūpinimosi dvasia, Best Western remia labdaringas iniciatyvas visame pasaulyje”. Tačiau, Best Western atsilieka nuo kylančių gyvūnų gerovės standartų, to rezultatas - milijonai kenčiančių vištų. Jie turi galimybę padaryti pasaulį geresne, humaniškesne vieta gyvūnams. Best Western laikas nukreipti savo rūpinimosi dvasią į gyvūnus savo tiekimo grandinėje ir įsipareigoti nebenaudoti narvuose laikomų vištų kiaušinių.

Pasirašykite šią peticiją, taip praneškite Best Western, jog nesilankysite jų viešbučiuose tol, kol jie nenustos remti šį žiaurų gyvūnų išnaudojimą.

Today: Tušti narvai is counting on you

Tušti narvai needs your help with “n: Best Western: Nustokite remti žiaurų gyvūnų kankinimą!”. Join Tušti narvai and 64,000 supporters today.