Podpis zakázat politikům vyhlásit válku. Povinné referendum

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 100!

Války neohrožují obecný zájem lidí ani prostředí, místo toho jsou pro politiky a firmy obyčejné podnikání. Tato práce, která zabíjí mnoho lidí a způsobuje další závažné problémy milionům lidí, jako je přistěhovalectví, hlad a vrak po celá desetiletí. Jedním z největších nebezpečí pro lidskou bytost je jaderná hrozba, která nás vystavuje riziku zmizení jako druhu.

Můžeme zastavit vlády, které mají pravomoc napadat jiné země tím, že jim zakazují mezinárodní normy a národní zákony. Proto žádáme mezinárodní orgány a politiky v několika zemích, aby přiměli k podání referenda o vojenských zákrocích mimo území státu.

Máme víru, že několik malých zemí bez válečných záznamů bude jako první na podporu této iniciativy měnit své zákony nebo že mezinárodní orgány budou podporovat tyto legislativní změny na celosvětové úrovni. V prvním případě se očekává, že tyto země donutily mezinárodní orgány, aby podpořily toto opatření; Kromě toho, s příkladem, stejně jako s tlakem lidí a médií, mohou udělat, že každá země změní své zákony a zastaví svou současnou vládu, aby napadla jinou zemi.

Politikům jsme dali moc a jejich důsledky jsou velmi vážné: znečištění, nespravedlnost, chudoba, války, korupce, globální oteplování, ničení planety a ničení lidských druhů. Teď musíme reagovat dvěma způsoby: odmítnout od politiků pravomoc rozhodovat o otázkách, které poškozují globální zájmy, jako v této petici, a přinutit je k tomu, aby přijaly rozhodnutí, která nás prospívají všem.

To je to, co uděláme z mezinárodního International Association to Change the World, prostřednictvím termínového petice. Jedná se o první petici a věříme, že velká komunita, která svým podpisem podporuje desítky tisíc vítězných peticí, se domnívá, že naše nové petice jsou užitečné a podepisují je také.

Více informací o našem projektu naleznete na adrese www.iachangetheworld.org a můžeme vás informovat o našich čtvrtletních žádostech, pokud následujete na naší Facebook stránce: https://www.facebook.com/International-Association-to-Change-the-World-Česky-1530722610317135/

Hoy: Francisco Javier cuenta con tu ayuda

Francisco Javier Marzal Mercader necesita tu ayuda con esta petición «Několik vlád zemí: Podpis zakázat politikům vyhlásit válku. Povinné referendum». Únete a Francisco Javier y 11 personas que ya han firmado.