Nörofibromatozis Farkındalık

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Nörofibromatozis ( NF1 & NF2 )
Sinir sistemi hastalığı,
Bizler nörofibromatozis hastasıyız ve maalesef yaşadığımız çok ciddi sosyal hayatımızda ve hastanelerde sıkıntılarımız var. Doktorlara nörofibromatozis  hastası dediğimiz an bize " YAPILACAK BİR ŞEY YOK " demeleri ve " SİZDE ŞUNU DENEYEBİLİRİZ " cümlesi bizim yaşama tutunmamızı daha da zorlaştırıyor. DOKTORLARIN BİZE TEDAVİ ODAKLI YAKLAŞMALARINI İSTİYORUZ. Bizler  kimimizin evliliği bitiyor kimimiz hastalık yüzünden işimizden oluyoruz.
BİZİMDE SESİMİZİ DUYUN BİZLEREDE ÇARE OLUN.

Bu hastalık bize ciddi sıkıntılar veriyor his kaybı görmeme felç tedavisi olmadığı için zaman geçtikçe ölümle sonuçlanıyor.Bizler bu hastalık yüzünden ölmek yada çocuklarımızı kaybetmek istemiyoruz.Sesimizi ses olun duyun bizleri.

Bağış yapın yazısına takılmayın sakin sadece kampanyayı imzalayın sizlerden hiç bir şekilde ücret talebinde bulunmuyoruz.

Bugün Seda imzanı bekliyor!

Seda Kurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Nörofibromatozis Farkındalık». Seda ve imza atan diğer 2.093 kişiye katıl.