Nöroblastom Hastası Yavrularımızın Yaşaması için Gerekli İlaç SGK Tarafından Karşılansın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Arkadaşımın yeğeni Mert Ali ve arkadaşları, COVID-19 ile mücadele içerisinde olduğumuz şu günlerde, sesiz sedasız yaşam mücadelelerini devam ettirmeye çalışıyorlar. Bizim kısıtlı yaşadığımız karantinayı onlar aylarca yaşamak zorundalar. Fakat bir çareleri olabilir. Bu çocuklarımızın Dinutuximab beta etken maddeli ilaca ulaşabilmesi gerekiyor.

Biz ilk olarak Mert Ali için kendi sosyal medyada bir araya gelerek Mert Ali için gerekli ilacı kendi imkanlarımızla temin ettik.

Bu arada da ilacın ücretsiz karşılanması için diğer çocuklarımızada faydalı olabilmek adına bu imza kampanyasını başlatmaya karar verdim.

Mert Ali bu kampanyamızın öncüsü oldu.

Reflakter Nöroblastom hastası yavrularımızın yaşam mücadelelerini kazanabilmesi için gerekli olan Dinutuximab beta etken maddeli ilacının ücretsiz şekilde temin edilmesine ihtiyaçları var.

Bu sayede hastalıktan ve sürekli karantinadan kurtulmaları, engellerin kaldırılması mümkün.

Mert Ali için girdiğimiz mücadele işe yaradı ve ilaçlara ulaşabildi. Şimdi tüm çocuklarımız için desteğini bekliyoruz.

Bir imza ver bin hayat kurtulsun.