Nënshkruaj peticionin që Hoxhë Halil Kastrati të dekorohet nga Presidenti i Kosovës

0 have signed. Let’s get to 5,000!


I nderuari President i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi

Duke u bazuar në ligjin Nr. 04/L-070 Për dhënien e  Dekoratave nga Presidenti i Republikës së Kosovës përmes nënshkrimit të këtij peticioni elektronik kërkojmë nga Presidenti i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi   që të  dekoron Humanisti Hoxhë Halil Kastrati nga shoqata “Jetimat e Ballkanit” për meritat e tij  të  veçanta ndaj qytetarëve të  Republikës së Kosovës.

Hoxhë Halil Kastrati përmes iniciativave të tij për një kohë shumë të shkurtë ka arritur të mobilizojë njerëz që të ndërtohen mbi 150 shtëpi, të grumbullohen mjetet financiare për shërim të qytetarëve të Kosovës si dhe përmes kuzhinës ka ofruar ushqim pa pagës për qytetarë në nevojë.

Iniciativën e hartoj

Mustafë Mehmeti

Beguncë-VitiToday: Mustafë is counting on you

Mustafë Mehmeti needs your help with “Nënshkruaj peticionin që Hoxhë Halil Kastrati të dekorohet nga Presidenti i Kosovës”. Join Mustafë and 2,557 supporters today.